IWC-Congres 2024: Het kleurenpalet van de huisarts

IWC 2024

Neem je dit jaar ook deel aan het IWC-congres? Tijdens de paasvakantie komen we voor de 33ste keer samen voor een week kwaliteitsvolle navorming in een ontspannen sfeer en dicht bij het gezin.

In tijden van superspecialisaties is het zeer belangrijk om als huisarts zoveel mogelijk 'kleuren van het palet' te beheersen.  We volgen de kleuren van de regenboog en gaan zo dieper in op urgenties.  We geven een praktische aanpak bij icterus, gaan na wat te doen bij klachten zoals pollakisurie.  We duiken tijdens deze cursus ook even terug de natuur in, waar de farmacologie destijds gestart is.  Je gaat naar huis met tal van tips om je praktijk meer ‘groen’ te organiseren.  De ‘blauwe’ dag is de dag van de ‘lucht’ en de dieren.  Indigo leert ons dan weer om te gaan met patiënten die levensmoe zijn en hoe nabestaanden te ontzorgen. We eindigen met de regenboog: gendertransitie.

De formule van het IWC-congres blijft behouden. Tijdens de cursus in de voormiddag kunnen kinderen deelnemen aan animatie:  van babysit voor de allerkleinsten, spelanimatie voor kleuters en jonge kinderen tot meer uitdagende activiteiten voor de oudere jeugd, zo wordt deze week ook voor hen onvergetelijk. Nieuwe activiteiten worden voorzien voor de partners.  's Middags is het mogelijk om samen een warme maaltijd te nuttigen. In de namiddag kan je genieten van je vrijheid of nog meer 'samenzijn' tijdens onze gekende wandeling met nadien pannenkoekenslag, de leuke familiequiz, of een andere activiteit.

We kijken er alvast erg naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op het IWC-congres 2024: "Het kleurenpalet van de huisarts".

Jij komt toch ook...? Inschrijven maar... 

 
Wanneer? 6 april  - 11 april 2024
Waar? CenterParcs De Haan aan Zee.
Na inschrijving ontvang je 2 fiscaal aftrekbare facturen.

Een praktische vraag over dit IWC-congres? Mail naar: fien@medicongress.com 
 
Heel graag tot dan!
  
In naam van de hele werkgroep
Heidi Schotsmans - Katia Toelen - Koen Herweyers - Lies Vanderperre

Publicatie datum
22 dec 2023
Revisiedatum
04 jan 2024