Juridische dienstverlening

Inleiding  Stel uw vraag  Nieuws  FAQ  BTW  Documenten  GDPR

Nieuwe modelovereenkomst

Het is mogelijk dat u eerst een bepaalde periode wenst samen te werken met een collega-huisarts alvorens te associëren. De afspraken met betrekking tot dergelijke ‘proefperiode’ worden bij voorkeur niet opgenomen in de associatieovereenkomst. Dit om te vermijden dat de associatieovereenkomst veel gewijzigd dient te worden. 

Daarom biedt Domus Medica een nieuw modelovereenkomst aan: de tijdelijke samenwerkingsovereenkomst met intentie tot associatie. 
De overeenkomst bepaalt de modaliteiten van de samenwerking én bepaalt dat er een intentie tot associatie is. De samenwerking wordt immers aangegaan om af te toetsen of alles goed verloopt en om te bekijken of een associatie een goede mogelijkheid zou zijn. 

De overeenkomst is slechts op aanvraag te verkrijgen maar u kunt reeds een preview vinden op de pagina van de juridische dienstverlening. Op deze pagina kunt u ook een preview vinden van onze andere modelovereenkomsten: de overeenkomst voor samenwerking van korte duur (vervanging) en de overeenkomst voor verhuur van een praktijkruimte of kabinet.

Indien u de tijdelijke samenwerkingsovereenkomst met intentie tot associatie wenst te ontvangen, kunt u het formulier op onze website invullen.