Webinar SUMEHR: Kwaliteitsvol registreren in uw EMD voor een betere zorgcontinuïteit

05 okt
Datum
5 oktober 2023 12:00 – 13:30
Organisator
In samenwerking met Domus Medica
Adres

Online
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd

De inschrijvingen voor deze webinar zijn afgesloten.

Voor wie goed registreert, is het maken van een Sumehr een fluitje van een cent. En die Sumehrs kunnen levens redden. Dankzij een dergelijke gezondheidssamenvatting kunnen spoed- en wachtartsen snel een correcte inschatting maken van de gezondheidstoestand van uw patiënten wanneer uzelf niet beschikbaar bent.

Belangrijkste voorwaarde voor een kwaliteitsvolle Sumehr is een kwaliteitsvolle registratie in het medisch dossier. Eenmaal een dossier op orde staat, kan elke EMD-software quasi moeiteloos een Sumehr exporteren naar Vitalink, waarmee een groeiend aantal zorgverleners op een kwalitatieve en efficiënte manier aan de slag kan.

Vanuit de campagne ‘Summer of Sumehr’ ontwikkelden Domus Medica en Huisartsenvereniging Gent – in samenwerking met de belangrijkste EMD-leveranciers – een webinar om huisartsen en praktijkverpleegkundigen te stimuleren voor het maken van meer en betere Sumehrs, en hierbij te ondersteunen.

Inhoud

• PLENAIR: Een algemene introductie over het belang van gestructureerd, gecodeerd en episodisch registreren, aangevuld met de basisprincipes van de Sumehr.

• BREAK-OUT ROOMS: Per EMD-pakket wordt een sessie voorzien waarin tips & tricks worden gegeven over de mogelijkheden van Sumehr-configuratie, waarna voor ieder onderdeel van de Sumehr getoond wordt hoe deze correct te kunnen registreren.

Er zijn break-out rooms voorzien voor CareConnect, HealthOne en Daktari. Via het inschrijvingsformulier kan u uw keuze doorgeven. Wie gebruik maakt van Nexuzhealth kan rechtstreeks contact opnemen met support.pro@nexuzhealth.com om een persoonlijke infosessie in te plannen.

Naast kwaliteitsvolle Sumehrs, biedt goed dossierbeheer ook tal van voordelen voor de eigen praktijkvoering, zoals een automatische overname van gegevens in eForms en het gebruik van queries om bepaalde risicogroepen te selecteren. Met oog op de toekomstplannen om de geïntegreerde praktijkpremie meer te koppelen aan kwaliteitsvolle registratie, is deze webinar een absolute aanrader.

Sprekers plenair

Wil Rijnen, Expertisedomeinverantwoordelijke ICT & eHealth, Domus Medica

Karel Strobbe, Kringmedewerker, Huisartsenvereniging Gent

Break-out rooms

EMD-PAKKET SPREKER(S)
CareConnect Marion Achten
HealthOne Ian De Schryver
Daktari Hichame Joudou
NexuzHealth contacteer support.pro@nexuzhealth.com voor een persoonlijke toelichting.

 

Accreditering

1.5 CP Ethiek & Economie

Webinar komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming 'vorming praktijkondersteuning', dus zeker ook relevant voor praktijkverpleegkundigen en -ondersteuners.