Train-the-trainer: Lage rugpijn en Radiculaire pijn (webinar)

07 okt
Datum
7 oktober 2021 20:00 – 22:00Toevoegen aan kalender 2021-10-07 18:00:00 2021-10-07 20:00:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Domus Medica
Adres

Webinar
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Accreditatie
Accreditatie voor artsen wordt aangevraagd
Inschrijven voor deze activiteit

Domus Medica stelde samen met een multidisciplinair team van experten en beroepsverenigingen een LOK pakket samen over de KCE-richtlijn ‘Lage rugpijn en radiculaire pijn’. Het is het resultaat van het project dat momenteel wordt uitgevoerd in opdracht van de FOD Volksgezondheid door Domus Medica en SSMG (huisartsgeneeskunde) , AXXON en WVVK (kinesitherapie), VVKP en UPPCF (klinische psychologie), Belgian Spine Society en Belgian Pain Society (neurochirurgie en pijnspecialisme). Het pakket bestaat uit een e-learning en een multidisciplinaire LOK-sessie.

Het gaat om een uniek project waarbij het opleidingspakket niet alleen multidisciplinair werd opgesteld, maar dat ook tot doel heeft om een multidisciplinair publiek aan te spreken.

Bent u geïnteresseerd om als moderator op te treden in uw regio? Op donderdag 7 oktober 2021 om 20u kunt u bij Domus Medica een gratis train-the-trainer volgen tot LOK-moderator over deze richtlijn. Na deze train-the-trainer kan u multidisciplinaire LOK’s begeleiden samen met een kinesitherapeut en/of psycholoog. Geef uw interesse zeker door aan maarten.guldentops@domusmedica.be. 

Het LOK-pakket (e-learning + LOK-sessie) zal beschikbaar zijn tot 31 december 2021
Na deze Train-the-trainer kan u tegen vergoeding (250 euro per vorming) deze peer-review sessies begeleiden.