HAIO KICK-OFF - UAntwerpen 2023

19 jun
Datum
19 juni 2023 12:00 – 13:30
Organisator
Domus Medica
Adres

UAntwerpen
Campus 3 Eiken
2610 Antwerpen
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Inschrijven voor deze activiteit

Om jou goed op weg te helpen tijdens de volgende stap in jouw carrière organiseert Domus Medica de HAIO KICK-OFF, een gratis infosessie op maandag 19 juni van 12.00 uur tot 13.30 uur. Tijdens deze sessie gidsen we jou doorheen de stappen die je dient te ondernemen alvorens je van start gaat als haio. Dit infomoment gaat door op Campus Drie Eiken (lokaal wordt nog op een later tijdstip gecommuniceerd).

Domus Medica (dr. Jeroen van den Brandt – voorzitter Domus Medica) en Jong Domus (dr. Fien de Laet) zullen je vandaag samen te woord staan. 

Zit je reeds met vragen?

Voeg deze dan toe aan het inschrijvingsformulier. De sprekers behandelen ze graag tijdens de presentatie. Aan het einde van elke sessie voorzien we bovendien een Q&A, zo heb je ook de dag zelf nog de mogelijkheid om vragen te stellen.

Schrijf je snel in voor deze HAIO KICK-OFF en maak een zorgeloze start als haio.

Deze sessies gaan ook nog door in: 

 

Wist je dat...

... studenten genieten van een GRATIS lidmaatschap bij Domus Medica? Surf snel naar onze winkel, word vandaag nog lid van de grootste huisartsenvereniging in Vlaanderen en Brussel en geniet meteen van onze vele ledenvoordelen.