Partnerschappen Domus Medica

Waarom hebben we partners?

Domus Medica heeft een aantal partnerschappen in haar portfolio. Dankzij deze partnerschappen versterkt Domus Medica haar expertise en verbetert hiermee de ondersteuning naar haar leden toe. Er wordt met de partners vaak samengewerkt rond bepaalde thema’s en onderwerpen.
Onze partnerschappen beschouwen we als een verlenging van onze organisatie. Ze vullen de werking van Domus Medica aan. We kiezen daarom voor bedrijven en organisaties waarvan wij geloven dat zij een kwalitatieve meerwaarde kunnen bieden aan de huisartsen. Zo proberen we opleidingen en vormingen te verbeteren en uit te breiden. 

Soorten partnerschappen

Enerzijds zijn er de partnerschappen met farmaceutische bedrijven. Met hen werken we vooral inhoudelijk samen. Wij met hen, en zij met ons. Hierin probeert Domus Medica een evenwichtig partnerportfolio uit de werken, waarbij iedere partner zijn eigen expertise naar de tafel kan brengen, zonder in het vaarwater te zitten van zijn concullega.

Anderzijds hebben we ook partnerschappen met niet-farmaceutische bedrijven die al dan niet enkel in de medische sector opereren: bank, verzekeringen, fiscaliteit, … . Dankzij dit soort partnerschappen heeft Domus Medica de kans om een brede ondersteuning aan zijn leden (en soms ook de niet-leden) te bieden. Dit in de vorm van informatie en vormingen, maar we zetten met de partners ook ledenvoordelen op poten.

Interesse in een partnerschap met Domus Medica?

Neem dan contact op met de Algemeen Directeur, Christophe Dekoninck.
Dit kan via christophe.dekoninck@domusmedica.be of 03 425 76 76.