SBB Accountants & Adviseurs - partner

Miniatuurvoorbeeld

Slimme keuzes voor een gezonde praktijk

Vanaf haar 26 kantoren in heel Vlaanderen begeleidt SBB Accountants & Adviseurs meer dan 1600 medische en paramedische beroepsbeoefenaars bij de uitbouw van hun praktijk. 

Niet alleen patiënten, maar ook de praktijk zelf verdient de nodige zorg. Om gezond en rendabel te blijven, zijn slimme keuzes van levensbelang en dat doorheen de hele carrière. Van opstart en boekhouding over contracten en samenwerkingen tot vermogensbeheer. SBB ondersteunt medici met een ervaren team en praktisch advies in mensentaal. 

SBB biedt de klant ook een digitaal portaal waarop ze hun facturen kunnen aanleveren. En die worden onmiddellijk verwerkt, zodat de arts de belangrijkste kengetallen uit zijn boekhouding steeds in real time kan raadplegen. Wil u op die manier samenwerken, denkt u aan een belangrijke investering of aan een fiscale optimalisatie? Wil u associëren met andere collega's uit de sector of denkt u aan overnemen of overlaten?

Contacteer ons en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw plannen.

“Het partnership met Domus Medica loopt uitstekend. We geven vaak advies aan hun leden en aan de huisartsenkringen en ondersteunen hen bij het nemen van belangrijke beslissingen. Samen organiseren we ook infosessies over actuele thema’s. Dankzij de samenwerking krijgen de leden gespecialiseerd advies op maat van hun praktijk en kan SBB zijn sectorkennis verdiepen wat uiteindelijk de artsen altijd ten goede komt. Zo kunnen zij zich volledig concentreren op hun patiënten, want SBB neemt hen de ondernemerszorgen uit handen.”
Raf Dom
CEO SBB Accountants & Adviseurs

Op zoek naar een medische expert die met de hulp van permanent actueel cijfermateriaal mee over uw schouders kijkt? Die samen met u aan het stuur van uw praktijk zit? Dan is SBB uw ideale partner. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze accountants bij u in de buurt en kijk samen naar de toekomst.  

Publicatie datum
04 sep 2018
Revisiedatum
19 apr 2023