Leo Neels verlaat pharma.be

21 dec 2012

Leo Neels legt half 2013 zijn functie als algemeen directeur van pharma.be neer. Dat deelde hij gisteren mee aan de raad van bestuur van de koepel van innovatieve farmaceutische bedrijven in ons land.

Bijna exact tien jaar zal Leo Neels aan het hoofd van pharma.be gestaan hebben, wanneer hij midden volgend jaar zijn functie als algemeen directeur neerlegt. In januari 2003 werd Neels in deze functie benoemd. Een functie die hij combineerde met die van hoofddocent Media- en Communicatierecht aan de universiteiten van Leuven en Antwerpen, het voorzitterschap van de raad van bestuur van Belga en van Econopolis Strategie. Daarnaast was hij ook actief als columnist voor Knack.

In een reactie bedankt Sonja Willems, voorzitter van de raad van bestuur van pharma.be, Neels voor de manier waarop hij zich het afgelopen decennium van zijn taak wist te kwijten. “Leo heeft gedurende de afgelopen tien jaar een sterk team uitgebouwd, met een erkende expertise en reputatie, en met een solide extern netwerk en partnerships, kortom een volwaardige sectororganisatie met een krachtige stem die de therapeutische, maatschappelijke en economische waarde van de sector op de kaart zette.”