Eindeloopbaangids

16 jan 2018

Opgelet, u krijgt momenteel niet de volledige inhoud van deze pagina te zien omdat u niet bent aangemeld als lid of geen lidmaatschap heeft bij Domus Medica.
Wilt u de volledige pagina kunnen lezen,

Hoe kunt u uw loopbaan als huisarts harmonisch beëindigen, voor u en uw patiënt? En wat betekent het stoppen van de praktijk voor uw professioneel en privéleven? De actuele en praktische informatie in deze eindeloopbaangids helpt om gefundeerde beslissingen te nemen en biedt antwoord op de meest gestelde vragen.

U kunt de eindeloopbaangids hieronder gratis downloaden. Of u kunt een gedrukt exemplaar bestellen aan 14,05 euro (leden Domus Medica) of 28,10 euro (niet-leden Domus Medica) - incl. verzendkosten, excl. BTW.

Stuur hiervoor een mail naar emma.vanparys@domusmedica.be. Geef hierin uw bestelling op samen met uw voornaam en achternaam, het volledige verzendadres en het factuuradres.

Deze gids werd samengesteld in opdracht van de Vlaamse regering, ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, in het kader van het project 'Huisartsenpraktijkpermanentie'.