Breng meer beweging in je praktijk!

Met externe begeleider - gratis

Als huisarts speel je een belangrijke rol in het aanmoedigen van patiënten om meer te bewegen. In onze LOK-sessie "Breng meer beweging in uw praktijk" behandelen we verschillende aspecten om beweging te integreren in uw dagelijkse praktijk. Leer hoe u beweging bespreekt met uw patiënten, van een kort advies tot het opstellen van een beweegvoorschrift of doorverwijzing naar andere zorgverleners. Ontdek de methodiek van 'Bewegen Op Verwijzing' en leer hoe u effectief samenwerkt met Bewegen Op Verwijzing-coaches. We delen praktische tips over doorverwijzingen, het opstellen van verwijsbrieven en meer. Of u in de regio al ervaring heeft met Bewegen Op Verwijzing of er net mee wilt beginnen, het lokpakket biedt waardevolle inzichten. Met casuïstiek illustreren we hoe Bewegen Op Verwijzing past binnen het bredere scala van wat huisartsen kunnen doen om beweging te stimuleren.

Als de verantwoordelijke of een ander lid van de LOK-groep de training heeft bijgewoond, kan de LOK worden aangevraagd. Als er interesse is om deze interactieve sessie binnen de eigen LOK te bespreken, maar niemand van uw groep de training heeft gevolgd, kunt u nog steeds een aanvraag indienen. We zullen dan bekijken of een van de trainers de LOK-sessie kan verzorgen.

Voor de eerste 14 aanvragen is er een budget van 250 euro beschikbaar voor de begeleider die ook de training heeft gevolgd.

Meer informatie kan u verkrijgen via helena.broekaert@domusmedica.be, uw aanvraag dient u in via onderstaande knop.

Publicatie datum
Revisiedatum