WONCA Europe Conference 2023

06 jun
Datum
6 juni 2023 10:00 – 10 juni 2023 17:00
Organisator
Domus Medica
Adres

The Square
Kunstberg
1000 Brussel
België

bekijk in Google Maps
Prijs
zie website
Accreditatie
EACCME accreditatie
Inschrijven voor deze activiteit

28e Wonca Europe Conference

Voor de eerste keer in haar geschiedenis vindt de WONCA Europe Conference in Brussel plaats. De Belgian Society of General Practitioners (BSGP), samengesteld uit vertegenwoordigers van Domus Medica en haar Franstalige tegenhanger SSMG, is bijzonder trots huisartsen en andere eerstelijnswerkers van 7 tot en met 10 juni 2023 in het Square Convention Centre in Brussel te mogen verwelkomen!

Wat mag u verwachten?

WONCA Europe wil in de eerste plaats wetenschappelijke kennis vanuit heel Europa samenbrengen, met resultaten van onderzoek in de eerste lijn, kwaliteitsverbeterende projecten in de praktijk, enzovoort. Het belooft een uitgebreid programma te worden, met topics die de brede werking van de eerste lijn illustreren. Belangrijke ‘key note’ sprekers zullen dagelijks hun brede ervaring en kennis delen en de ‘high lights’ van dit congres toelichten.

Daarnaast is WONCA Europe een uitstekende gelegenheid om met collega’s uit andere landen kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Hoe denken zij over de organisatie van onze gezondheidszorg? Wat doen Europese collega’s beter, anders? Na WONCA Europe gaat u met nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe Europese contacten naar huis.

Hoe kunt u deelnemen?

Op WONCA Europe is iedere huisarts en iedere eerstelijnswerker welkom.
U kunt actief deelnemen en uw ‘abstract’ indienen en/of als bezoeker aanwezig zijn tijdens het congres zelf.
De voertaal van het congres is ‘easy English’. Een selectie van voordrachten mag gepresenteerd worden in het Nederlands en Frans. Als u dit meedeelt bij het inzenden van uw abstract, kan u hiervoor in aanmerking komen.

Programma

Het programma is volledig opgesteld en staat gepubliceerd op de website. Neem een kijkje en en maak handig gebruik van de filters als je op zoek bent naar de programmatie van een bepaald subthema.

Inschrijven

U kunt zich ook al registreren voor deelname aan het congres zelf, met ‘early’ korting tot 20 maart en ‘regular’ korting tot 5 mei 2023. Voor studenten en jonge artsen gelden gereduceerde tarieven.
Voor de Pre Conference op 6 en 7 juni 2023, georganiseerd voor en door jonge artsen, is alle informatie terug te vinden op hun website. De inschrijvingen voor de preconference waren op korte tijd volzet, het is dus helaas niet meer mogelijk om hieraan deel te nemen.

Accreditering

Accreditering wordt aangevraagd voor het gehele congres via EACCME; de toekenning van het aantal punten is afhankelijk van de gevolgde activiteiten.

Wij kijken alvast uit naar dit unieke WONCA Europe Congres en hopen u massaal te mogen verwelkomen!

Bekijk het volledige programma op: www.woncaeurope2023.org