Train-the-trainer: SUMEHR LOK-sessie ‘Kwaliteitsvolle Sumehrs dankzij goed dossierbeheer'

18 jun
Datum
18 juni 2024 12:00 – 13:00
Organisator
In samenwerking met Domus Medica
Adres

Online
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Accreditatie
Accreditatie voor artsen wordt aangevraagd
Inschrijven voor deze activiteit

Moderatoren gezocht voor LOK's ‘Kwaliteitsvolle Sumehrs dankzij goed dossierbeheer’

Domus Medica en Huisartsenvereniging Gent ontwikkelden een interactief LOK-pakket over kwaliteitsvol registreren en Sumehrs. Dit LOK-pakket bestaat uit een reeks vragen en stellingen die een peer-to-peer discussie tussen huisartsen faciliteert. Goed dossierbeheer is immers geen zwart-wit verhaal, en het is interessant om samen met collega’s kritisch elkaars praktijkvoering te bevragen en gebruikerstips uit te wisselen.

Dit LOK-pakket werd ontwikkeld ikv het project ‘Summer of Sumehr – Kwaliteitsvol registreren een jaar lang onder de aandacht ten behoeve van een betere zorgcontinuïteit’ (met subsidie van het Departement Zorg).

Op dinsdag 18 juni 2024 organiseren we een nieuwe train-the-trainer. Bedoeling is moderatoren voor te bereiden om deze Sumehr-LOK te organiseren bij de eigen en naburige LOK-groepen in de periode september 2024 – juni 2025. 

Voor wie?

Zowel huisartsen als kringcoördinatoren kunnen deze LOK-sessies modereren. Interesse in het thema en in het modereren van een groep volstaat. Na deelname aan de train-the-trainer krijgt u toegang tot een uitgewerkt draaiboek en materialen om u verder voor te bereiden.

U ontvangt een vergoeding per LOK-sessie (vergoeding = €250, inclusief verplaatsingskosten)

Praktisch

Inschrijven is verplicht. U ontvangt vervolgens een deelnamelink voor de online train-the-trainer.

Bij vragen kan u Wil Rijnen contacteren (wil.rijnen@domusmedica.be)