RIZIV voor dummies

15 jun
Datum
15 juni 2023 20:00 – 21:00
Organisator
Domus Medica
Adres

Online
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis

Presentatie & opname

Zit je na het bekijken van deze webinar nog met een aantal vragen?

Contacteer ons dan via vragen@domusmedica.be of klik op het oranje vraagteken dat zich onderaan de rechterhoek van uw scherm bevindt. Zo komt uw vraag bij de juiste collega terecht.

Over de verkiezingen

Stemmen kan tot 26 juni via de website van het Riziv.

Meer weten over het programma van AADM? www.aadm.be

De inschrijvingen voor deze webinar zijn afgesloten.

Inhoud

Van 6 tot 26 juni 2023 vinden de medische verkiezingen voor artsen plaats. Een belangrijke gebeurtenis, want aan de hand van de verkiezingsresultaten (die mee bepaald worden door uw stem!) worden de vertegenwoordigers van de (huis)artsen aangeduid in verschillende RIZIV-organen. 
Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Is het RIZIV de enige federale overheidsinstelling? Wat doet het RIZIV? Over welke RIZIV-organen gaat het? Welke beslissingen worden hier genomen die belangrijk zijn voor uw dagdagelijkse praktijk? 
En waarom is het zo belangrijk dat u tijdens de medische verkiezingen uw stem uitbrengt? 

Om een antwoord te bieden op al deze vragen, organiseert Domus Medica op donderdag 15 juni een gratis webinar. We geven toelichting bij de organen van het RIZIV en vertellen u meer over het belang van de medische verkiezingen.  
Tijdens deze uiteenzetting richten we ons specifiek op artsen die niet vertrouwd zijn met deze materie (‘dummies’), maar ook artsen die graag nog eens een opfrissing wensen zijn meer dan welkom! 
Op het einde voorzien we nog een Q&A-sessie, zodat u de kans heeft om nog vragen te stellen. Zo kunt een weloverwogen stem uitbrengen wanneer u straks naar de digitale stembus trekt.

Programma

  • 20.00u – 20.05u: introductie 
  • 20.05u – 20.45u: RIZIV voor dummies
  • 20.45u – 21.00u: Q&A
  • 21.00u: einde webinar