Een baken voor verdriet

12 jun
Datum
12 juni 2023 19:30 – 21:30
Organisator
Andere organisatie
Adres

Webinar
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
€ 25,00
Accreditatie
Aangevraagd, punten nog niet gekend.
Inschrijven voor deze activiteit

Sommige baby's huilen meer dan andere baby's, wat ouders bijzonder onzeker kan maken. Ouders van baby’s die excessief huilen gaan dan ook frequent op zoek naar hulp, maar onderzoek toont aan dat net zij vaak niet tevreden zijn over de geboden hulpverlening; en begeleidingen worden dan ook vaak vroegtijdig stopgezet.

In dit webinar staan we stil bij de betekenis van huilen. Wanneer huilt een baby meer dan gemiddeld? En wat is de oorzaak van het huilen? Daarnaast reiken we handvaten aan hoe we ouders en baby kunnen ondersteunen. Daarbij hebben we extra aandacht voor de specificiteit en kwetsbaarheid van de werkrelatie. Welke toegangspoorten tot hulp kunnen we gebruiken en waar liggen de valkuilen?”

Soort: Webinar, WAIMH-activiteiten

Accreditatie: Aangevraagd, punten nog niet gekend.

Locatie: Online, (België)

Opleidingsmoment:

Webinar WAIMH-Vlaanderen: 'Een baken voor verdriet.'
Monday 12 June 2023: 19:30 - 21:30

Niet-leden: € 25,00 Leden: € 0,00
Voldoende vrije plaatsen

Schrijf mij in!

Tessa Bouali is klinisch psycholoog en psychodynamisch psychotherapeut. Sinds het begin van haar loopbaan heeft ze zich toegelegd op het werk met de allerkleinsten en hun ouders. Eerst werkte ze in het Kinderpsychiatrisch Centrum te Genk binnen de observatiegroep peuters en kleuters, waarna ze de overstap maakte naar het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (GGG) VAGGA te Antwerpen. Hier werkt ze tot op heden binnen het infantteam (0-5 jaar) en bouwde ze mee de ouder-baby werking uit.”