Dag v/d zorg

19 mrt
Datum
19 maart 2023 09:00 – 17:00
Organisator
Andere organisatie
Adres

-
9999 Verschillende locaties
België

bekijk in Google Maps
Inschrijven voor deze activiteit

Ga op bezoek bij de deelnemende organisaties van Dag van de Zorg!

Op zondag 19 maart 2023 is het zover. Dan gooien 200 zorg- en welzijnsorganisaties massaal de deuren open voor het brede publiek. Het belooft een topeditie te worden met een mooi en interessant programma. En uiteraard met veel lentezon. Blokkeer zeker en vast die zondag in jullie agenda! Het wordt opnieuw een razend interessante editie. Volg ons op de websitefacebookpagina en instagrampagina!

Ontdek hier alvast de deelnemende organisaties.

Dag van de Zorg: een unieke blik achter de schermen

Dag van de Zorg wil jou, je familie en je vrienden een unieke blik bieden achter de schermen van de zorg- en welzijnssector. Er is voor ieder wat wils: tal van algemene en psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, kinderdagverblijven, voorzieningen voor personen met een beperking, innovatieve bedrijven, scholen, dagverzorgingstehuizen, dienstencentra, thuiszorgwinkels … openen op 19 maart 2023 voor het twaalfde jaar op rij hun deuren. Meer dan tweehonderd organisaties in Vlaanderen en Brussel verwelkomen je met open armen!

Dag van de Zorg is er voor het hele gezin. Heel wat locaties voorzien een apart programma voor de allerjongsten met wedstrijden, zoektochten of workshops op kindermaat. Maar ook volwassenen worden niet vergeten: de deelnemende organisaties halen elk jaar alles uit de kast om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dat doen ze door bijzondere tentoonstellingen of concerten te organiseren, rondleidingen te geven, je onder te dompelen in het leven van hun gebruikers of bewoners … Daarnaast kan je bij heel wat organisaties ook terecht voor een hapje en een drankje.