Openpraktijkendag 2022

3. De Netelier

Huisartsenpraktijk De Netelier is een netwerkpraktijk met twee campussen, gelegen in de provinciestad Lier. We werken volgens een niet-forfaitair betalingssysteem en hebben ruim 5000 GMD-patiënten wat overeenkomt met een gevarieerde patiëntenpopulatie. De artsen zijn geconventioneerd en streven naar een goede zorgkwaliteit en evenwicht tussen werk en privé.

Samenwerking en overleg staan bij ons in de praktijk centraal. Zo werken we sinds 2000 samen met een praktijkassistente die instaat voor het onthaal van de patiënten, de telefonie en administratieve taken. Op deze manier zijn de artsen maximaal beschikbaar voor de patiënten zonder onnodig gestoord te worden tijdens een raadpleging.

In 2021 startten we met een verpleegkundige in de huisartsenpraktijk (VIHP) om ook een aantal klinische taken te delegeren. De VIHP heeft ondertussen haar eigen spreekuur waarbij ze voornamelijk afgelijnde (para)klinische taken uitvoert zoals bloedafnames, ECG, spirometrie, enzovoort.

De praktijkassistente en de VIHP werken afwisselend op beide campussen en zorgen ervoor dat onze patiëntenpopulatie verder kan groeien zonder in te boeten aan zorgkwaliteit.

Adres: Guldensporenlaan 19/2, 2500 Lier • Maasfortbaan 185, 2500 Lier

Openingsuren: Volledige dag (10u-17u)
  Campus Guldensporenlaan is open in de voormiddag
  Campus Maasfortbaan is open in de namiddag

Samenwerking: Huisartsen, praktijkassistent, VIHP, telesecretariaat, IT-firma

Website: www.denetelier.be

Publicatie datum
06 apr 2022