Open Praktijkendag 2022

Inleiding

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert Domus Medica een tweede editie van de Open Praktijkendag, een vormingsactiviteit voor en door huisartsen waarbij huisartsen uit verschillende provincies hun eigen praktijk voor elkaar openstellen. Tijdens de Open Praktijkendag willen we huisartsen de kans geven om ervaringen uit te wisselen en collega’s te inspireren aan de hand van hun praktijk. Dit kan op een informele manier of aan de hand van een presentatie van een expert.
 
In 2022 is het centrale thema ‘interdisciplinair samenwerken’ in de brede zin (samenwerking met paramedici, personeel in loondienst, inrichting van de praktijk, taakverdeling binnen de praktijk, samenwerking met andere praktijken, enzovoort). Op die manier kunt u collega’s kennis laten maken met één of meerdere aspecten van interdisciplinair samenwerken die voor uw praktijk een meerwaarde bieden.
 
Neem hier een kijkje in de brochure van de vorige editie.
 
Wenst u uw praktijk kandidaat te stellen voor de Open Praktijkendag? Bezorg uw praktijkomschrijving voor 22 november 2021 aan emma.vanparys@domusmedica.be.
 
Wenst u zich in te schrijven als deelnemer? Nog even geduld. De inschrijvingen starten vanaf april 2022.