Openpraktijkendag 2022

25. WGC Het Voorland vzw

WGC Het Voorland vzw is nog een relatief nieuw wijkgezondheidscentrum. Hoewel we maar een kleine drie jaar geleden de deuren hebben geopend, zijn we in die tijd sterk gegroeid en hebben we ons team uitgebreid met zorgverleners uit diverse disciplines.

Vandaag zijn er drie huisartsen, een haio, twee verpleegkundigen, twee onthaalbedienden, een maatschappelijk assistent en een coördinator actief in ons centrum. Daarnaast is er een eerstelijnspsycholoog (ELP) verbonden aan ons WGC die om de twee weken een namiddag in onze praktijk zit. Wij werken ook met vrijwilligers om onze onthaalbedienden bij te staan.

Als wijkgezondheidscentrum behoort interdisciplinariteit tot onze visie en missie. We vinden het heel belangrijk om laagdrempelig te zijn en onze patiënten in alle facetten van hun problematiek verder te kunnen helpen. Door verschillende disciplines in huis te hebben, leren we bovendien veel bij van elkaar.

Adres: Brabantstraat 6, 8400 Oostende

Openingsuren: Voormiddag (10u-13u30)

Samenwerking: Huisartsen, haio, verpleegkundige, maatschappelijk assistent, coördinator, secretariaat, eerstelijnspsycholoog

Website: www.wgchetvoorland.be

Publicatie datum
06 apr 2022