Openpraktijkendag 2022

1. Groepspraktijk Mol

Groepspraktijk Mol is in essentie een multidisciplinaire praktijk, opgericht in 1986 door Ives Delespaul, Luc Peetermans en Paul Goossens. De naam draagt dan ook een hoop geschiedenis met zich mee en was de eerste multidisciplinaire praktijk in Mol. De praktijk kreeg destijds vorm naar aanleiding van een droom die vandaag de dag nog steeds voelbaar is. De droom om met een groep mensen uit verschillende disciplines in de eerste lijn samen te werken en zo de zorg, maar ook elkaar, naar een hoger niveau te tillen.

We doen dit enerzijds door het welzijn van de mens (patiënt en zorgverlener) onder de loep te nemen. Anderzijds proberen we complementair, verbindend, innoverend en versterkend aan de slag te gaan in het zorgverhaal. Om deze visie vorm te geven, met verbinding als rode draad, hebben we regelmatig ook intervisies en teambuildingsactiviteiten onder externe begeleiding.

Adres: Roggestraat 3, 2400 Mol

Openingsuren: Volledige dag (10u-17u)

Samenwerking: Huisartsen, haio, kinesitherapeuten, psychotherapeut, osteopaat/diëtist, VIHP, poetsvrouw, secretaresse/manager

Website: www.groepspraktijkmol.be

Publicatie datum
06 apr 2022
Revisiedatum
29 aug 2022