Sponsoring evenementen 2023 en 2024

Domus Medica werkt op veel verschillende manieren samen met partners en sponsors. Op deze pagina stellen we u graag de sponsormogelijkheden voor op onze evenementen: de Wegwijs voor starters in 2023 en Openpraktijkendag in 2024. Beide evenementen hebben een uniek concept en eigen doelgroep. 

 

Sponsorformules

Bekijk hier alle mogelijke sponsorformules en schrijf je in via het winkelwagentje.

Sponsorformule Openpraktijkendag 2024

Sponsorformule Combipakket Goud Wegwijs voor starters 2023 en Openpraktijkendag 2024 (VOLZET)

Sponsorformule Combipakket Zilver Wegwijs voor starters 2023 en Openpraktijkendag 2024 (VOLZET)

Sponsorformule Goud Wegwijs voor Starters 2023 (VOLZET)

Sponsorformule Zilver Wegwijs voor Starters 2023 (VOLZET)

 

Openpraktijkendag

27 april 2024 - Vlaanderen en Brussel

Na een groot succes in 2022, organiseert Domus Medica op zaterdag 27 april 2024 de derde editie van de Openpraktijkendag. Tijdens deze dag stellen huisartsen uit verschillende provincies hun praktijk open voor andere huisartsen en dat voor een halve of volledige dag. Op deze manier willen we hen de kans geven om ervaringen uit te wisselen en collega’s te inspireren aan de hand van hun praktijk(werking).  

In 2024 staat de Openpraktijkendag in het teken van “goede praktijkvoorbeelden”. We zetten praktijken in de kijker die baanbrekend zijn op vlak van duurzaamheid, organisatie van agenda en patiëntenflow, praktijkmanagement, et cetera. Kortom, we laten pioniers aan het woord die hun ervaringen willen delen met andere huisartsen en zorgverleners. Het belooft dus een boeiende dag te worden en daar kan uw organisatie tot bijdragen!  

Streeft u ernaar om de huisartsen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse praktijkvoering? En wenst u uw zichtbaarheid te vergroten bij dit doelpubliek? Dan nodigen wij u graag uit als sponsor voor dit unieke evenement! Een uitgelezen kans voor uw organisatie om uw aanbod voor te stellen, goede praktijkvoorbeelden te stimuleren en huisartsen te inspireren. 

Wij kijken er alvast naar uit om uw diensten kenbaar te maken bij de huisartsenpraktijken!

 

Wegwijs voor starters

17 oktober 2023 - Gent

Op dinsdag 17 oktober organiseert Domus Medica opnieuw de Wegwijs voor starters, een jaarlijks infomoment voor startende huisartsen uit Vlaanderen en Brussel. Tijdens deze avond ontdekken ze alle financiële, fiscale, juridische en praktische aspecten van het huisartsenberoep. Naast een plenaire sessie en workshops voorzien wij voor de deelnemers ook een infobeurs, waar de artsen kennis kunnen maken met interessante organisaties. En daar mag u uiteraard niet ontbreken! 

Graag nodigen wij u uit als standhouder op dit unieke evenement. Een mooie kans om uw diensten persoonlijk voor te stellen en de startende huisartsen mee op weg te helpen in hun prille loopbaan. 

Dit jaar zakken we af naar Oost-Vlaanderen en gaat de informatieavond door in de gebouwen van IVV Sint-Vincentius te Gent, beter bekend als Vormingscentrum Guislain. 

Het programma gaat om 18.30 uur van start met een plenaire sessie. Daarna voorzien we van 19.30 uur tot 20.30 uur de mogelijkheid om een hapje en een drankje te verorberen, alsook een bezoek te brengen aan de infobeurs. Na al dat netwerken, maken we tot slot tijd vrij om meer in de diepte te gaan aan de hand van workshops. 

Publicatie datum
26 mei 2023
Revisiedatum
26 mei 2023