Doktr

Ons verhaal

Bij Doktr beschouwen we videoconsultaties als een middel om de toegankelijkheid en continuïteit van zorg te garanderen. Maar dat niet alleen. We bieden patiënten én huisartsen ook extra flexibiliteit en comfort. Zo kan u als huisarts videospreekuren inplannen waar en wanneer u wil, waardoor u zich beter kan organiseren en dus meer controle krijgt over uw agenda. 

Onze partnerschap met Domus Medica draait om co-creatie, waarbij we samen met huisartsen en specialisten van het Doktr team aan een waardevolle videoplatform werken. Hun feedback en advies zijn essentieel voor ons. We streven ernaar om met ons platform de toekomst van hybride zorg vorm te geven door kwalitatieve videoconsultaties zo eenvoudig mogelijk te maken voor patiënten en huisartsen.

"De app is erg gebruiksvriendelijk. Downloaden, inloggen via Itsme en klaar. Een ander pluspunt vind ik het respect voor de privacy van de patiënt."
Patiënt Laura

Laagdrempelig

Fysieke raadplegingen zullen uiteraard altijd belangrijk blijven, maar met de opkomst van videoconsultaties groeit het besef dat de toekomst hybride is. Dankzij de juiste mix van fysiek, telefonisch en videocontact kan u zich als huisarts beter organiseren en wint u controle over uw agenda. 

Met ons platform maken we videoconsultaties zo laagdrempelig mogelijk voor u:

  • We zorgen dat u vlot in contact kan komen met uw patiënten.
  • U kan een videoconsultatie opstarten waar en wanneer u wil.
  • Patiënten komen toe in een digitale wachtzaal op ons platform. U bepaalt zelf wanneer u van start gaat met een consultatie. 
  • U kan zich 100% focussen op de zorg voor de patiënt, ons platform zorgt dat alles technisch in orde is.

Hoe gaat u van start?

Wilt u met ons platform werken voor videoconsultaties, dan begeleiden we u stap voor stap:

  • Met onze productspecialisten bespreekt u de specifieke noden van uw praktijk. 
  • U kan rekenen op een (vrijblijvende) training en een kennismaking met onze manier van werken. 
  • We begeleiden u bij de installatie van Doktr in uw praktijk en bij het informeren van uw patiënten over de nieuwe optie die u hen aanbiedt. 
  • U kan continu terecht bij ons supportteam met vragen. 

Ledenvoordeel

Dankzij het partnerschap tussen Domus Medica en Doktr kunnen huisartsen die lid zijn van Domus Medica rekenen op een voordeel. Bent u lid en wilt u ons platform gebruiken in uw praktijk? Dan betaalt u het eerste halfjaar slechts 10 euro per maand per arts (excl. btw). Het aanbod geldt voor alle contracten afgesloten voor 31 maart 2024. 

Heeft u vragen over Doktr, wilt u een gesprek over de mogelijkheden die het platform kan bieden voor uw praktijk of wilt u er meteen mee van start gaan? Laat dan hier uw gegevens achter. Het team van Doktr neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op. 

Met Doktr willen we meebouwen aan een toekomstbestendige, kwaliteitsvolle huisartsenzorg in België. Dat doen we door patiënten en huisartsen via video zo eenvoudig en veilig mogelijk met elkaar te verbinden.
Jan Van Wijnendaele
Managing Director Doktr
Publicatie datum
21 dec 2022