Vacature zelfstandig consultatiebureau-arts Kind en Gezin

Vacature geplaatst op 4 jul 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
consultatiebureau-arts Kind en Gezin
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Anders
Adres

Kind en Gezin
Hallepoortlaan 27
1060 Sint-Gillis
België

Interesse in deze vacature?

Kind en Gezin
Kind en Gezin
Functie omschrijving

In het kort

Kind en Gezin is continu op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste artsen om de werking van de consultatiebureaus in heel Vlaanderen en Brussel te versterken.

Jobinhoud

Als consultatiebureau-arts ben je zelfstandige arts die opdrachten aanneemt voor Kind en Gezin. Als CB-arts voer je ons medisch preventieve programma uit en kom je in contact met heel wat jonge kinderen en gezinnen in een aangename omgeving. Bovendien krijg je ook heel wat interessante opleidingsmogelijkheden over onder meer de ontwikkeling van jonge kinderen.

Je oefent de functie uit als hoofdactiviteit of als aanvulling op andere activiteiten zoals een job in een huisartsenpraktijk. Ook als HAIO kan je bij ons aan het werk, mits afspraken met de praktijkopleider.

Als consultatiebureau-arts maak je deel uit van het consultatiebureauteam en werk je als zelfstandige arts nauw samen met het lokale team van Kind en Gezin. Zo geef je mee vorm aan het lokale, multidisciplinaire aanbod.

Zo word je een CB-arts

Om als consultatiebureau-arts aan de slag te gaan, heb je een erkenning van Opgroeien nodig. Iedere arts die dat wil, kan die erkenning eenvoudig aanvragen via kindengezin.be.

Nuttige info voor onze toekomstige CB-artsen

Procedure

Op de website van Kind en Gezin kan je meer lezen over de functie CB-arts een overzicht van alle procedures, formulieren en werkinstrumenten.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving