Tank met fikse korting bij Q8

Opgelet, u krijgt momenteel niet de volledige inhoud van deze pagina te zien omdat u niet bent aangemeld als lid of geen lidmaatschap heeft bij Domus Medica.
Wilt u de volledige pagina kunnen lezen,

Wat houdt het ledenvoordeel in?

Domus Medica en Q8 bieden een gratis tankkaart aan voor de leden van Domus Medica. Met de kaart ontvangt u als lid een fikse korting van 0.1210€/l inclusief btw (hetzij 0.100€/l exclusief btw) op de officiële brandstofprijzen. Indien de pompprijs nog lager is, ontvangt u uiteraard steeds de voordeligste prijs. Bovendien is er ook geen minimum afname verplicht.

Dit ledenvoordeel is helaas niet van toepassing voor studenten geneeskunde en haio's, aangezien de tankkaart gekoppeld wordt aan uw btw- of ondernemingsnummer. 

Hoe van dit voordeel gebruik maken?

Het inschrijvingsformulier van Q8 vervolledigen vormt de eerste stap om uw Q8-tankkaart in ontvangst te nemen. Nadien zal uw profiel door de kredietverzekeraar van Q8 worden afgetoetst. Dit is een standaard procedure. Indien uw profiel wordt goedgekeurd, krijgt u een offerte toegestuurd. Na bevestiging van uw offerte, zullen verdere instructies samen met de Q8-tankkaart binnen de week uw richting worden uitgestuurd.

 Voor meer informatie of bijkomende vragen, neem gerust contact op met Q8 Liberty Card (03/241.37.21 – fleetcard@q8.com).

Aan de slag?

Word lid van Domus Medica

Nog vragen?

Contacteer ons