Kortingspercentage op uw bestelling bij Wachtkamerschermen®

Opgelet, u krijgt momenteel niet de volledige inhoud van deze pagina te zien omdat u niet bent aangemeld als lid of geen lidmaatschap heeft bij Domus Medica.
Wilt u de volledige pagina kunnen lezen,

Wat houdt het voordeel in?

Wij hoorden van vele huisartsen de worsteling rond losse foldertjes en posters in hun wachtkamer en over de zoektocht naar een werkbare manier om patiënten op een zorgzame doch efficiënte manier te informeren over wachttijden die kunnen uitlopen...

Daarom zochten wij als huisartsenvereniging naar een oplossing. Bij onze zoektocht naar een geschikt antwoord op de worstelingen, kwamen we uit bij eValue8. Via deze organisatie kunt u een digitaal informatiesysteem zoals Wachtkamerschermen® integreren in uw wachtkamer.

eValue8 biedt wachtkamerinformatie- systemen aan met unieke zorg apps en widgets, zoals wachttijden, praktijknieuws, gezondheidstips and trics voor patiënten en zo verder. Hun doel is om de wachttijd voor de patiënt te verzachten en om u te ondersteunen in het management van uw wachtkamer.

Uw Wachtkamerscherm® wordt volledig op uw maat ingesteld en u bent zelf in controle over de informatie die wordt verspreid.

Meer weten over de mogelijke voordelen van een wachtkamerscherm? Info over wachttijdverzachting en de invloed op patiënten kan u hier terugvinden 

 

 

 

Leden van Domus Medica kunnen deze wachtkamerinformatiesystemen met korting bij Wachtkamerschermen® bestellen:

 1. Op de kosten van het serviceabonnement bespaart u maandelijks 10% korting!
  • abonnement van 1 jaar: €40,-/maand (i.p.v. €45,-/maand)
  • abonnement van 3 jaar: €36,-/maand (i.p.v. €40,-/maand)
  • abonnement van 5 jaar: €32,-/maand (i.p.v. €38,-/maand)
   • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 2. Indien u ook de hardware (het scherm, de installatie, kabelset, ...) aankoopt bij Wachtkamerschermen®, heeft u op deze eenmalige kost als lid van Domus Medica een korting van 5%. De eenmalige aanschafprijs van de opstelling is afhankelijk van de gekozen hardware. 
  Heeft u al een beeldscherm in uw wachtkamer? Geen probleem. Wachtkamerschermen® kan eenvoudig worden aangesloten op uw huidige beeldscherm.

Nog vragen?

Contacteer ons