Korting op het videoconsultatieplatform Doktr

Korting op het videoconsultatieplatform Doktr

Als huisarts wordt u vandaag geconfronteerd met veel uitdagingen. Enerzijds verwachten patiënten dat hun huisarts steeds bereikbaar is. Anderzijds is er de toenemende zorgvraag en administratie. Dit leidt tot een hogere werkdruk en in sommige gevallen een noodgedwongen patiëntenstop. Maar wat als het anders kan? Wat als u uw consultaties efficiënter zou kunnen organiseren om terug controle te krijgen over uw agenda?

Doktr ondersteunt de toekomst van huisartsenpraktijken door in te zetten op een nieuwe manier van werken: hybride zorg. Dankzij Doktr kan u binnen de week aan de slag met videoconsultaties in uw praktijk.

Hoe kan u van dit ledenvoordeel genieten?

Laat uw gegevens achter op het contactformulier en Doktr neemt contact met u op voor een kennismaking in uw praktijk. Geef aan dat u lid bent van Domus Medica, zodat u kan genieten van het ledenvoordeel. Meer informatie over Doktr vindt u ook op de website

 

"Een tip die ik zou willen meegeven aan de collega’s is van het gewoon uit te proberen. Het is onvoorstelbaar welke meerwaarde het geeft om met de mensen te kunnen communiceren via Doktr en ze tegelijk te zien."
Huisarts te Lede

*Juridische vermeldingen

Promotie geldig t.e.m. 31/03/2024 onder de volgende voorwaarden: (1) de huisarts sluit gedurende deze periode een overeenkomst met Doktr BV en (2) is betalend Domus Medica-lid op datum van het ondertekenen van de overeenkomst.

De aanbieding geeft u toegang tot Doktr voor een prijs van €10/maand/arts gedurende de eerste 6 maanden na het sluiten van de overeenkomst. In het geval van een groepspraktijk start de looptijd van de aanbieding op het moment van het sluiten van de overeenkomst met de eerste arts. De overeenkomst heeft een initiële termijn van 6 maanden en kan na deze periode omgezet worden in een overeenkomst voor onbepaalde termijn tenzij één van beide partijen beslist deze te beëindigen, met inachtneming van een opzegtermijn van 6 weken voor het verstrijken ervan. Wanneer de overeenkomst voor onbepaalde tijd wordt verlengd, kunnen beide partijen de overeenkomst opzeggen met inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 weken.

Na afloop van de promotie zal het standaardabonnement worden aangerekend voor solopraktijken; €40/maand incl. 20 videoconsultaties, met een kost van €2 voor elke bijkomende videoconsultatie. Voor groepspraktijken is hetzelfde abonnement van toepassing voor de eerste arts en is er een bijkomende kost van €10/maand/arts inclusief 5 extra videoconsultaties/maand vanaf de 2e arts.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.