Korting op fietsleasing of fietsaankoop

Waarom kiezen voor de fiets? 

 • Meer tijd voor jezelf
  Vermijd files en stress: voortaan gaat u in geen tijd naar uw werk en terug. Met een elektrische fiets overbrugt u makkelijk grotere afstanden.
 • Volledig aftrekbare kost
  Een salarisfiets is op financieel vlak zeer interessant.
  De kost is namelijk 100% aftrekbaar, zowel wanneer u die leaset als aankoopt.
 • Groen & Gezond
  Fietsen maakt niet alleen u, maar ook de wereld gezonder.
  Minder stress en CO2, meer levenskwaliteit.

Een fiets kopen is leuk

Wilt u als zelfstandige graag een fiets kopen? Neem dan een kijkje in de catalogus en kies een fiets die aansluit bij uw behoeften. Vul het contactformulier in en vermeld dat u lid bent van Domus Medica. Zo geniet u een korting van 10% op de catalogusprijs. Hierna neemt een medewerker van Joule contact met u op. Neemt u liever eerst een kijkje bij de lokale fietsenhandelaar in uw buurt? Geen probleem! Vele fietsenwinkels werken reeds samen met Joule. Neem contact op met Joule voor meer informatie. 

Een fiets leasen is slim

Wilt u liever een fiets leasen? Maak dan snel een keuze uit meer dan 1500 fietsen. Een leasecontract loopt steeds voor drie jaar, waarbij u maandelijks een leasekost betaalt. Kies daarbij de onderhoudsformule die bij u past, vul het contactformulier in en vermeld dat u lid bent van Domus Medica. Zo geniet u een korting van 10% op de catalogusprijs. Hierna neemt een medewerker van Joule contact met u op.

En wat nu? 

Meer info over de fietsvoordelen voor zelfstandigen vindt u HIER
Voor meer informatie of bijkomende vragen, vult u het volgende formulier in met vermelding “Domus Medica” in het veld “Extra informatie”. JOULE neemt binnen de 24u contact met u op.