Stadspraktijk met weidse visie zoekt versterking!

Vacature geplaatst op 26 mrt 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

huisartsenpraktijk Gezondr.
Adriaen Willaertstraat
17
8800 Roeselare
België

Interesse in deze vacature?

Karen
Van Massenhove
Functie omschrijving
Huisartsenpraktijk Gezondr. is nog steeds op zoek naar een enthousiaste collega wegens pensioen van de collega sinds 01/01/2024.  
Over de praktijk
De praktijk heeft altijd uit 2 artsen bestaan, maar wegens pensioen werd dit een solopraktijk. Dit betekent echter niet dat de arts alleen werkt. Het team van HAP Gezondr. bestaat uit een parttime vriendelijke en enthousiaste medisch secretariaatsmedewerker, een -van aanpakken wetende- VIHP (4/5) en een arts. De VIHP is gestart sedert 30 oktober 2023 en hiermee kunnen we proactief werken, investeren in preventie en kwaliteit in de zorg laten primeren. De HAP Gezondr is ook verbonden in een netwerk met een andere praktijk in de buurt (huisartsennetwerk Noordhoek) We hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie midden in het centrum van de stad. We werken op afspraak. Huisbezoeken krijgen prioriteit als het gaat om minder mobiele senioren. Als arts zijn we ondernemend om te doen wat we we kunnen: hechtingen, verwijderen van letsels, cryotherapie, uitstrijkjes, taping, gipsen, spiraal plaatsen, oorprop verwijderen,..  Daarnaast is er ook engagement naar ouderenzorg; inzet als CRA en dus op zoek naar kwaliteitsvolle zorg bij ouderen, (meedenkend in een CRA-werkgroep op lokaal niveau, lid van Crataegus). Ook dermatologie en dermatoscopie is een interesseveld en trachten we ons in bij te scholen.  Wat biedt HAP Gezondr:
  • Een volwaardige huisartsenpraktijk midden een centrumstad (Roeselare).
  • Ruimte voor jouw dada’s. Een eigen interesse opgebouwd tijdens de opleiding? Tijdens stage? Alle niches zijn een verrijking en Gezondr kijkt daar naar uit.
  • Een aparte en ruime consultatieplaats (ca 30m²) met alle nodige equipage. Instapklaar.
  • Een ingerichte wachtzaal, secretariaatsbalie en een extra ruimte voorzien voor de VIHP.
  • Wat betreft IT: EMD-pakket is Careconnect, online een agenda Introlution. Er is ook een uitgebreid telefoonsysteem die tracht de telefoons te beperken. 
 
Wachtdienstregeling & werktijden
Er is een georganiseerde wachtdienst met spiksplinternieuwe wachtpost.  Werktijden zijn volledig overeen te komen. We staan voor alles open. 
EMD pakket & consultatiesysteem
Careconnect als EMD Introlution als online agenda + telefoniesysteem  www.gezondr.be