Toegang afgeschermde deel van de website

Wat houdt het voordeel in?

Via de Domus Medica website willen we álle huisartsen in Vlaanderen en Brussel inlichten over nieuwe wendingen in het huisartsenberoep en hen met correcte informatie ondersteunen in hun dagelijkse werking. We trachten hierbij zoveel mogelijk evidence based en wetenschappelijk te werk te gaan, opdat u stevig onderbouwde handvatten aangereikt krijgt die u kan omzetten in uw praktijk.

Dankzij de steun en bijdragen van onze leden kan Domus Medica deze handvatten garanderen. Wij vinden het daarom niet meer dan normaal dat u als lid toegang krijgt tot nog meer informatie en handige tools die wij dankzij uw lidmaatschap kunnen ontwikkelen, zoals:

  • samenvatting van de richtlijnen, 
  • steekkaarten downloads,
  • voorbeeldcontracten,
  • het volledige archief van Huisarts Nu,
  • presentaties van vormingen zoals bijvoorbeeld de lezing rond begroting en balans of de GDPR-lezing, ...
  • ...

Hoe van dit voordeel gebruik maken? 

Wanneer u op onze website surft maar niet bent ingelogd, dan zal het voorkomen dat u een melding krijgt dat u geen toegang heeft tot de volledige inhoud. Dit geeft weer dat er informatie schuilgaat, enkel zichtbaar is voor de leden. 

In deze melding krijgt u de link om u aan te melden, of om uw lidmaatschap te registreren. Als u lid bent van Domus Medica, bent u best meteen aangemeld. Op die manier zal u overal toegang tot hebben, zelfs zonder dat u het merkt.

Aan de slag?

U kunt zich inloggen via de knop “aanmelden” bovenaan rechts op de pagina. 

Nog vragen?

Contacteer ons