Korting op vormingsactiviteiten

Wat houdt het ledenvoordeel in?

Domus Medica organiseert doorheen het jaar heel wat vormingen en activiteiten. Wij selecteren een ruim aanbod aan onderwerpen en proberen naast de online webinars, de fysieke opleidingen zoveel mogelijk te spreiden over Vlaanderen en Brussel.

Onze vormingen zijn vaak toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Als lid van Domus Medica krijgt u een mooie korting op onze betalende activiteiten, inclusief onze geaccrediteerde bijscholingen. De toegekende korting wordt vorming per vorming bekeken, en kan dus wat variëren.

Een overzicht van onze activiteiten vindt u terug in onze vormingsagenda.
Hou zeker vormingen in de gaten die in samenwerking met Domus Medica of door een van onze partners worden georganiseerd. We proberen het aanbod daarmee te verbreden en onze huisartsen van een scala aan diverse vormingen te voorzien. De prijzen van vormingen die niet uitsluitend door Domus Medica worden georganiseerd, staan jammer genoeg vaak los van het lidmaatschap en delen we louter informatief mee om uw keuze te verbreden.

Hoe van dit voordeel gebruik maken?

Als u een van onze vormingen wilt volgen, kan u eenvoudig gebruik maken van uw korting als lid. U schrijft zich in bij de gewenste opleiding en duidt op het inschrijvingsformulier aan dat u lid bent bij Domus Medica. Uw lidmaatschap wordt automatisch nagekeken via onze database en afhankelijk van uw betaalwijze kan u vervolgens online met korting betalen, of ontvangt u een factuur met de korting hierop verrekend. Van zodra de betaling in orde is, bent u ingeschreven en zien wij u graag verschijnen op ons event!
 

Aan de slag?

Klik hier voor onze vormingsagenda

Nog vragen?

Mocht er zich toch een probleem voordoen, aarzel niet om ons te contacteren door op de knop onderaan te drukken. Dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Contacteer ons