Gratis toegang tot internationale literatuur via CEBAM/CDLH

Wat houdt het voordeel in?

CEBAM staat voor 'Belgian Centre for Evidence-Based Medicine'. Cebam is een onafhankelijk, multidisciplinair en interuniversitair medisch wetenschappelijk instituut dat zich richt tot zorgverleners, patiënten en gezonde burgers. Domus Medica, EBpracticenet en CEBAM werken in het kader van wetenschappelijk onderzoek nauw met elkaar samen.

Heel wat artsen zijn vertrouwd met de richtlijnen, terug te vinden bij Domus Medica en CEBAM, maar moeilijker wordt het wanneer u als arts niet op zoek bent naar praktische tips, maar de pathofysiologie van een probleem wilt begrijpen. Hoe houdt u die kennis up-to-date, en waar vindt u al die informatie terug?

Naast richtlijnen bevat de CEBAM Digital Library for Health heel wat bijkomende medische literatuur die u informatief op weg kunnen helpen. U kunt er handboeken terugvinden,  maar ook systematic reviews en farmacotherapeutische bronnen. Bovendien kunt u via CEBAM toegang krijgen tot medische toptijdschriften.

Al deze informatiekanalen zijn gratis toegankelijk voor leden van Domus Medica. Zo spaart u de jaarlijkse €100 aansluitingsbijdrage van CEBAM uit dankzij uw lidmaatschap.

Hoe van dit voordeel gebruik maken?

Surf naar https://www.cdlh.be en doorloop de aanmeldprocedure. Achter de schermen brengt Domus Medica de administratie van Cebam op de hoogte van uw lidmaatschap. U hoeft verder dus niets te ondernemen.

Kreeg u toch een factuur toegestuurd? Dan heeft onze ledenupdate naar CEBAM haar facturatiedienst gekruist. Later zal u  automatisch een credit nota ontvangen van CEBAM om dit kruisen recht te zetten. 

Is er toch een probleem? Neem dan contact met ons op via 03 425 76 76 of info@domusmedica.be

Meer info over Cebam Digital Library for Health.

Aan de slag?

Ga naar CDLH

Nog vragen?

Contacteer ons