Gratis een eigen website via mijndokter.be

Het ledenvoordeel

Als huisarts is het vandaag de dag bijna noodzakelijk om een praktijkwebsite te hebben. Via deze weg kunt u uw patiënten duidelijk informeren. Dit is niet altijd even makkelijk, dus wil Domus Medica haar leden hierin ondersteunen. We hebben hiervoor het platform mijndokter.be ontwikkeld, waar onze leden gratis gebruik kunnen maken van enkele templates om hun eigen website aan te maken. Het is zelfs mogelijk om uw eigen domeinnaam hieraan te linken.

Hoe dit voordeel gebruiken? 

Ga naar https://websites.mijndokter.be. Indien u nog niet aangemeld was met uw Domus Medica-account, moet u dit eerst even doen om herkend te worden als lid van Domus Medica.

Vervolgens vraagt u hier een websiteomgeving aan. Bij mijndokter.be wordt dan automatisch een omgeving van 10MB gemaakt met een kleine basis-site samengesteld uit enkele voorgeïnstalleerde pagina’s waar u in principe enkel uw persoonlijke gegevens aan toe te voegen hebt om deze in gebruik te nemen. Later kunt u de site uitbreiden en aanpassen zoveel u zelf wilt.

U klikt hiervoor in het rechtermenu op “Registreren voor een Website”. U wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het aanvraagformulier.
 

Aan de slag?

Klik hier


Nog vragen?

Contacteer hiervoor onze webmaster: wim.torbeyns@domusmedica.be