Onderzoek naar uw aandacht voor pijnsignalen en hoe goed u deze pijn kan inschatten

Voor een onderzoeksproject van de Ugent onder leiding van Prof. Dr. Tine Vervoort (tevens coördinator van PRAKTIJK50) zijn we op zoek naar huisartsen (incl. Haio’s) en verpleegkundigen om een online computertaak uit te voeren. Met dit onderzoek willen we aandachtsprocessen onderzoeken wanneer we geconfronteerd worden met pediatrische pijn. Dit onderzoek heeft tot doel de bestaande hulpverlening in de pediatrische zorg te optimaliseren. Je kan het onderzoek uitvoeren vanop je eigen computer/laptop. De resultaten worden anoniem verwerkt. De taak duurt ongeveer 30-45 min. Dit onderzoek wordt gesteund door een beurs van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen.

We weten dat jullie tijd schaars bedeeld is, maar hopen van harte op jullie te kunnen rekenen om zo samen de pediatrische zorgverlening vooruit te helpen. 

De vragenlijsten en taak kunnen jullie starten via volgende link: https://ugent.qualtrics.com/jfe/form/SV_0MwmLgDn5914570

Er zal op een bepaald ogenblik worden gevraagd om ‘Inquisit’ te downloaden en installeren; dit is geheel veilig. Dit laat jullie toe de computertaak uit te voeren.

Indien jullie verdere vragen hebben, kan je contact opnemen met aline.wauters@ugent.be

Publicatie datum
27 mrt 2024
Revisiedatum
27 mrt 2024