Welkom

22 jan 2009

Welkom op de vernieuwde site van Domus Medica. De voorbije twee jaar hebben we hard gewerkt aan een nieuw concept, een nieuwe indeling en een nieuwe vormgeving van ons electronisch huis. Hier en daar staan er nog potten verf en ladders in de weg en sommige kamers zijn nog niet behangen, maar toch hopen we dat je je hier snel thuis zal voelen.

De oude site blijft voorlopig toegankelijk, via de link bovenaan in de rechterbalk. Enkele delen zijn nog niet overgeplaatst. Hier maken we zo snel mogelijk werk van.

Hieronder alvast enkele tips om gebruik te maken van de nieuwe site.

Het horizontaal menu

horiz_menu
Dit is je leidraad en houvast. Alle inhoud van de site moet je via dit menu kunnen terugvinden. De menu's klappen automatisch vertikaal en horizontaal uit, als je er met de muis overgaat. Op 'Domus Medica' klikken, brengt je steeds terug naar de startpagina.

De broodkruimels

broodkruimels
Hier zie je hoe je bij dit gedeelte van de site gekomen bent. Je kan een vorig item aanklikken om één of meerder stappen terug te gaan.

De zoekfunctie

zoeken
Hiermee doorzoek je alle tekst op de site, zoals je met Google het web doorzoekt. Op de resultaatpagina krijg je per resultaat een klein stukje context aangeboden. Je kan er ook je zoekopdracht bijstellen.