Telenet zet samenwerking met Domus Medica stop

25 feb 2021

Communicatiemiddelen, zoals internet en telefonie, zijn vandaag onmisbaar binnen de moderne huisartsenpraktijk. Daarom ging Domus Medica enkele jaren geleden op zoek naar een betrouwbare telecommunicatiepartner met de vraag om een aanbod uit te werken op maat van de huisartsen. We zetten een samenwerking op poten met Telenet, waardoor leden van Domus Medica konden genieten van een voordeel wanneer ze kozen voor deze formule.

Jammer genoeg liet Telenet ons onlangs weten de samenwerking te willen stopzetten. Telenet had andere verwachtingen bij het partnerschap, waardoor een samenwerking niet langer opportuun was voor onze leden.

Wat betekent dit concreet voor leden die klant zijn bij Telenet Business en gebruik maakten van de korting via onze website? Leden die destijds een éénjarige promo hebben genomen, hoeven niets te doen. Deze promotie loopt automatisch af. Artsen en huisartsenpraktijken die een Corporate Fibernet hebben genomen, kregen deze aan een voordelig tarief en kunnen blijven genieten van deze kortingen. Voor verdere vragen omtrent uw huidig Telenet-abonnement, kunt u terecht bij de klantendienst van Telenet Business via het nummer 0800 66 066.