Ledenactie: korting op een AED

7 dec 2023

Opgelet, u krijgt momenteel niet de volledige inhoud van deze pagina te zien omdat u niet bent aangemeld als lid of geen lidmaatschap heeft bij Domus Medica.
Wilt u de volledige pagina kunnen lezen,

Lid van Domus Medica? Geniet van een mooie korting op een AED-toestel!

Volgens het Rode Kruis krijgen dagelijks ongeveer 30 mensen in België een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De geschatte overlevingskans schommelt op dat ogenblik rond de 12%. Wordt het slachtoffer echter binnen de 6 minuten gereanimeerd met een AED-toestel, dan stijgt het overlevingspercentage naar maar liefst 70%! Een AED binnen handbereik hebben, kan zo het verschil maken tussen leven en dood. Heeft u daarom al eens nagedacht over de aanwezigheid van een AED-toestel in uw praktijk of in uw wagen?   

Eén van onze leden deelde enkele maanden geleden zijn idee voor een nieuwe campagne vanuit Domus Medica, nadat hij recent zelf een AED-toestel had aangekocht. Als jonge huisarts was het de derde keer op slechts vier jaar tijd dat hij een AED moest gebruiken. Vanuit Domus Medica ondersteunen we dergelijke initiatieven graag, want door snel in te grijpen met een AED kunnen er jaarlijks heel wat mensenlevens gered worden. Speciaal voor onze leden zetten we daarom een eindejaarsactie op poten. 

Exclusieve aanbieding voor leden

In samenwerking met Medisol stelde Domus Medica een aantal voordelige pakketten samen bestaande uit AED-toestellen, kasten en onderhoudscontracten. In onderstaande brochure vindt u een overzicht van deze pakketten. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de AED-toestellen en accessoires (zoals kinderelektroden, rugzak, …) apart te bestellen. Ook de productomschrijvingen vindt u hier terug. 

Als lid van Domus Medica geniet u een voordelige prijs. Deze actie loopt tot en met 15 februari 2024. Geïnteresseerd? Leden van Domus Medica vinden hieronder de link naar het bestelformulier. 

Contact

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer informatie? Dan kunt u mailen naar info@aedwinkel.be of telefonisch contact opnemen via het nummer 02 588 04 01.  

Over Medisol 
“In 2030 heeft iedere wereldburger binnen 6 minuten toegang tot een AED”, dat is het doel van Medisol. Medisol zet zich sinds 2001 actief in als internationale, merkonafhankelijke organisatie die zoveel mogelijk bedrijven en gemeenschappen voorziet van een inzetbare AED of andere levensreddende reanimatieproducten. Medisol geeft persoonlijk advies, denkt mee over verschillende mogelijkheden en kan voorzien in het onderhoud van uw AED.