Online schrijven op web, sociale media of in digitale nieuwsbrief

Van 11 maart 2017 09:30 tot 11 maart 2017 13:00
Geplaatst door Wim Torbeyns
Categorieën: Vorming Domus Medica
Hits: 753

Kringopleiding

Schrijfworkshops op zaterdag 11 maart (9.30u-13u) bij Domus Medica (Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen) en mogelijkheid tot digitale coaching achteraf. Max 14 deelnemers per groep

Online schrijven op web, sociale media of in digitale nieuwsbrief (basis)

Hoe communiceer je met de leden van je huisartsenkring/LMN/ Wachtpost in de digitale wereld? In deze workshop leer je hoe je teksten helder en to the point schrijft. Je maakt kennis met onlinemogelijkheden zoals webteksten, sociale media en digitale nieuwsbrieven. Ontdek welke kanalen geschikt zijn voor jouw huisartsenkring/LMN/Wachtpost en hoe je ervoor zorgt dat ze ook effect hebben.

Docenten

Inne De Pooter, opleiding journalistiek, opgeleid voor schrijven voor het web bij Mediaraven vzw en Creatief Schrijven, communicatiemedewerker bij Tumult vzw.
 
Twee weken voor de start bezorg je aan Domus Medica: max. 2 pag. urls met liefst recente webteksten van jezelf en relevant voor jouw schrijfpraktijk aan de docent. Domus Medica bezorgt dit aan de docent zodat je persoonlijk kan gecoacht worden.

Doelgroep

Huisartsen die zich actief inzetten voor de huisartsenkring/wachtpost, medewerkers/kringcoördinatoren van de huisartsenkringen, zorgtrajectpromotoren van Lokale Multidisciplinaire Netwerken, wachtpostmanagers, …

Praktische informatie en inschrijven

Inschrijven: met het formulier bovenaan deze pagina
Plaats: Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen (derde verdieping)
Datum: zaterdag 11 maart
Start: 09.00u (onthaal) (start 09:30u)
Einde: 13.00u

We vragen u zo snel mogelijk in te schrijven voor 23 februari.

Voor kringen die lid van Domus Medica zijn, bedraagt de deelnameprijs 40 euro. Aan kringen die geen lid zijn, vragen we een bijdrage van 120 euro per persoon. Voor de zorgtrajectpromotoren/wachtpostcoördinatoren/kringcoördinatoren bedraagt de deelnameprijs 40 euro, indien minstens één van de kringen van hun LMN/wachtpost lid is van Domus Medica. Indien geen enkele kring van het LMN/Wachtpost lid is van Domus Medica, vragen we een bijdrage van 120 euro per zorgtrajectpromotor/wachtpostcoördinator. Betaling is steeds per factuur.
Broodjesmaaltijd wordt voorzien.

Annuleren dient altijd schriftelijk te gebeuren (per post of per e-mail). U kunt kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de opleiding. Nadien dient u een vergoeding van 50% van de deelnameprijs te betalen. Indien wij geen annulering ontvangen, dient u de deelnameprijs volledig te betalen.

Voor meer informatie kan u terecht bij gert.merckx@domusmedica.be


Activiteiten van Domus Medica