Programma - Deelnameprijs - Inschrijven - Contact

Beleef betoverende momenten

Wie heeft nog nooit gehoord van de Efteling? Al vele jaren betovert dit park de bezoekers met haar prachtige Sprookjesbos, maar ook op vlak van attracties biedt het park heel wat betovering. Adembenemend mooie achtbanen als de Vliegende Hollander en Joris en de draak geven zeker een kick. En naast al dit spannends heeft de Efteling ook nog een meesterlijk showaanbod. Kortom, alles is mogelijk in die wereld vol wonderen.

Op zaterdag 26 mei 2018 nodigt Domus Medica al haar leden en hun gezin uit op een dagje uit in de wondere wereld van de Efteling. Kom samen met ons genieten van de attracties en de sprookjesfiguren tussen 10.00 en 18.00 uur.

Op de middag bieden we u graag een Italiaans buffet en een dessert aan in het Fata Morganapaleis. Samen klinken we hier op de jaarlijkse Werelddag van de huisarts, en op alle huisartsen en hun gezin die dagelijks het beste van zichzelf geven.

We vragen hiervoor een kleine bijdrage van 25 euro, waarin inkom en middaglunch inbegrepen zijn. Kinderen tussen 3 en 12 jaar betalen 20 euro. Voor kinderen tot drie jaar is de deelname gratis.

Graag tot dan!

Programma

10.00-12.30 uur Check-in aan de promotietent van Domus Medica aan de hoofdingang van de Efteling
10.00-18.00 uur Vrije toegang tot het park
11.30-14.30 uur Middaglunch in het Fata Morganapaleis
  + Uitreiking Prijs van de jonge huisarts (Powered by Artsenkrant)
18.00 uur Spetterende afsluiting met de geweldige watershow ‘Aquanura’


Praktisch

Datum: Zaterdag 26 mei 2018 van 10.00 tot 18.00 uur

Plaats: Efteling, Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel - Nederland

Deelnameprijs

Deelnemers vanaf 13 jaar: 25 euro voor een volledige dag toegang tot de Efteling + een uitgebreide middaglunch met Italiaans buffet en een dessert.

Kinderen tussen 3 en 12 jaar: 20 euro.

Kinderen die nog geen 3 jaar zijn op 26 mei 2018: gratis.

Voor kinderen is er een speciaal kinderbuffet.

Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht. Leden kregen in de week van 12 maart een mail met een persoonlijke inschrijflink (herinnering werd verzonden op 24 april). Inschrijven kan enkel via de links in deze mails.
(link verloren of niet gekregen? Stuur een e-mail naar nancy.denyn@domusmedica.be)

Kort na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail en volgt een factuur. De week voor 26 mei ontvangt u een mail met praktische informatie.

Let op: deelnemers die niet op voorhand zijn ingeschreven, kunnen de Efteling enkel bezoeken via de kassa van de Efteling aan het daar geldende tarief. Zij kunnen niet deelnemen aan de middaglunch.

Parkeren

De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor auto's. Parkeren kost 10 euro per dag. Leden die onze familiedag combineren met logies en logeren in het Efteling Hotel of de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land, parkeren gratis op de centrale parkeerplaats van hun accommodatie en hoeven dus geen apart parkeerticket aan te kopen.

Fotowedstrijd

Mail voor 16 juni 2018 uw mooiste, leukste of grappigste foto van de familiedag naar Ann van Roosenbroek en maak kans op een Familie Bongo-bon. Uit de ingezonden foto's kiest het team van Domus Medica een winnaar. Een selectie van de ingezonden foto's wordt op onze website geplaatst.

Vragen?

Met al uw vragen kunt u terecht bij nancy.denyn@domusmedica.be of ann.vanroosenbroek@domusmedica.be of via het nummer 03/425 76 76.