Webinar: Cardiovasculair Risicobeheer in de eerste lijn

17 dec
Datum
17 december 2020 20:00 – 22:00Toevoegen aan kalender 2020-12-17 19:00:00 2020-12-17 21:00:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Domus Medica
Adres

Webinar
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Accreditatie
Accreditatie voor artsen is aangevraagd

Opname van de webinar

Inschrijven voor dit evenement is niet langer mogelijk.

 

Sprekers: dr. Frans Govaerts en dr. Nicolas Delvaux, auteurs richtlijn CVR

Moderator: Maarten Guldentops

Deze webinar focust op hoe u het precieze risico op cardiovasculaire ziekte kan bepalen. Tijdens deze webinar staan we stil bij de verschillende stappen die nodig zijn om het risico te bepalen. Verder bespreken we ook hoe u het risico en de context met uw patiënt kan delen. 

Deze webinar is gefocust op de richtlijn rond de bepaling van Cardiovasculaire risico’s, die in 2020 werd gevalideerd door CEBAM. Tijdens dit webinar kan u vragen stellen over hoe u het risico op cardiovasculaire ziekten kan bepalen. Daarnaast geven we ook meer uitleg over hoe u de betekenis van het risico, met de patiënt kan delen. Tot slot kijken we ook hoe u de betrokkenheid van de patiënt kan vergroten.

In 2021 actualiseren we tweede deel van de richtlijn, met meer informatie over medicamenteuze/ niet- medicamenteuze interventies om het risico te verminderen.

Deze webinar is gratis en accreditering is aangevraagd voor 2 punten binnen algemene geneeskunde.