Omgaan met complexe zorgvragen in de dagelijkse praktijk - NHG-congres

15 nov
Datum
15 november 2019 08:30 – 18:30Toevoegen aan kalender 2019-11-15 07:30:00 2019-11-15 17:30:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Andere organisatie
Adres

MECC
Forum 100
6229 GV Maastricht
Nederland

bekijk in Google Maps
Prijs
Niet-leden NHG: €549 • Leden NHG: €349 • Aios: €269
Inschrijven voor deze activiteit

Huisartsen krijgen bij uitstek te maken met combinaties van factoren zoals multimorbiditeit, polyfarmacie, dementie, sociale en psychische problemen, SOLK, en beperkte gezondheidsvaardigheden. Bij deze complexe zorgvragen treedt de huisarts vaak op als begrenzer, probleemoplosser en coördinator, die contextgebonden netwerkzorg levert buiten de standaarden om. Complexe zorg is huisartsgeneeskunde pur sang: soms frustrerend, vaak uitdagend en altijd intrigerend.

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in complexe zorg? Uw verhaal delen en nieuwe inzichten opdoen? Kom dan naar het NHG-Congres, op vrijdag 15 november 2019 in Maastricht.

Programma NHG-Congres 2019

Download

NHG-feest

Het jaarlijkse NHG-feest is dit jaar in Kasteel de Hoogenweerth; een uniek plekje in Nederland! 

Dit sprookjesachtige kasteel ligt aan de oevers van de Maas, in een privédomein van 4,5 hectare. We maken er ook dit jaar weer een gaaf feest van met de band The Recipe die de tent van het paviljoendak speelt in de prachtige tuinen. Even bijkomen van het dansen en rustig bijpraten kan natuurlijk ook in de speciaal hiervoor gecreëerde chill-outlounges. Zo kan iedereen genieten van het leukste feest van het jaar met huisartsen onder elkaar. De vorige editie in Maastricht was het feest binnen twee weken uitverkocht! Koop snel een kaartje*, want dit feest wil je niet missen!

*Deelnemen aan het diner/feest kan alleen in combinatie met congresdeelname.