Het ziekteverzuim in Vlaanderen neemt toe

02 apr
Datum
2 april 2020 19:00 – 22:00Toevoegen aan kalender 2020-04-02 17:00:00 2020-04-02 20:00:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
In samenwerking met Domus Medica
Adres

De Casteleer
Pastorijstraat 38
2460 Kasterlee
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Huisarts lid: gratis
ETION volgt de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad om de verdere verspreiding van het Cornonavirus te voorkomen. ETION heeft dan ook beslist deze activiteit te annuleren.

Ondanks vele inspanningen, blijft het ziekteverzuim toenemen. Is deze tendens nog te keren?
Op donderdag 2 april nodigen ETION, IDEWE, Domus Medica, CM en Mediwe u uit om samen naar oplossingen te zoeken.

De avond wordt ingeleid door arbeidsarts dr. Godewina Mylle van IDEWE.
Zij zal de recente ontwikkelingen toelichten inzake de aanpak van ziekteverzuim en zal met enkele voorbeelden aantonen dat samenwerking loont.

Ziekteverzuim & re-integratie pak je best stapsgewijs aan in overleg met alle diverse betrokkenen: de werknemer, de werkgever, huisarts, controlearts, arbeidsarts en adviserend arts van het ziekenfonds. Die zijn allen aanwezig op het dinergesprek, zodat boeiende ervaringsuitwisseling gegarandeerd is.

Tijdens dit dinergesprek worden voorzien we een heerlijk menu en is er uiteraard voldoende ruimte om in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar samenwerking en wederzijdse inspiratie.

Godewina Mylle is arbeidsarts bij IDEWE en is actief in de ziekenhuis sector. Ze is gespecialiseerd in re-integratie van langdurige zieken en heeft in 2017 het certificaat Disability Management Professional (CDMP) bij het RIZIV behaald. Daarnaast is ze ook wetenschappelijk medewerkster van de afdeling Kennis, Informatie en Research van IDEWE waarbij ze instaat voor de dataverwerking van onder andere de re-integratiegegevens.

Wens je in te schrijven?
Huisartsen die lid zijn van Domus Medica kunnen gratis deelnemen. 

Inschrijven is verplicht en mogelijk t.e.m. 25 maart 2020. Dit kan door een e-mail te sturen met uw gegevens naar ann.vanroosenbroek@domusmedica.be
Zijn er bepaalde topics die men graag aan bod ziet komen, gelieve deze dan mee te noteren in uw e-mail.

Accreditering is aangevraagd.