Gratis opleiding MFO DOAC - Sint-Martens-Latem

15 nov
Datum
15 november 2018 12:30 – 14:30Toevoegen aan kalender 2018-11-15 11:30:00 2018-11-15 13:30:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
In samenwerking met Domus Medica
Adres

KOVAG
Kortrijksesteenweg 157
9830 Sint-Martens-Latem
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Inschrijven voor deze activiteit

Het Medisch Farmaceutisch Overleg (MFO) brengt huisarts en apotheker samen rond het rationeel gebruik van medicatie, met als doel de kwaliteit van voorschrijven en afleveren te verbeteren. Een van de goedgekeurde programma’s gaat rond het rationeel gebruik van directe orale anticoagulantia (DOAC), die specifieke problemen met zich meebrengen zoals de juiste dosis, maar ook relevante geneesmiddeleninteracties.

Binnen een MFO kunnen deze problemen worden aangekaart om tot een verbetering in zorg te komen. Vanuit KAVA/Domus Medica organiseren wij train-the-trainer sessie op verschillende locaties en tijdstippen:

Broodjes en accreditatie worden voorzien.

Doel van de sessie?

De deelnemers voorbereiden als moderator voor DOAC, maar ook om je te ondersteunen als je dit in je eigen regio wenst te organiseren. Onthoud dat jullie als lokale regio/kring/groep tot € 2500 subsidie van het RIZIV kunnen ontvangen om een MFO te organiseren!

Gratis inschrijven?

Schrijf je nu in via  https://www.kava.be/mfo-doac