GP Update 2020

04 apr
Datum
4 april 2020 09:00 – 17:00Toevoegen aan kalender 2020-04-04 07:00:00 2020-04-04 15:00:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Domus Medica
Adres

Limburghal
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk
België

bekijk in Google Maps
Door het Coronavirus en de richtlijnen van de overheid zien wij ons spijtig genoeg genoodzaakt om dit evenement uit te stellen tot een later te bepalen datum.

GP Update! Zegt het je (nog/al) iets?

Het is dé huisartsennavorming  in het Verenigd Koninkrijk, aangeboden door Red Whale,  een navormingsorganisatie van en voor huisartsen.

We hebben Steve Pratt opnieuw overtuigd om het kanaal over te steken om bij ons de GP Update lentecursus te komen geven. Hij komt samen met Lucy Jenkins. Zij is de oprichtster en bezielster van Red Whale en ademt huisartsgeneeskunde en didactiek. De zaal was vorig jaar meer dan volzet. Daarom wijken we uit naar een ‘externe’ locatie met maar liefst 200 extra plaatsen. Afspraak op 4 april 2020 in de Limburghal in Genk.

Je krijgt er een  GP Update (in het Engels) met:

  • de essentie  van de NICE-richtlijnen voor de huisarts;
  • pareltjes van kennis; 
  • wist-je-datjes voor de praktijk;
  • een uitgebreide boekenstand voor wie er niet genoeg van krijgt.

Kortom, in één dag (09.00 uur – 17.00 uur) geven twee  GP-trainers je op een interactieve manier de laatste nieuwigheden van de huisartsenwetenschap. Dat levert je bovendien 6 CP op! 

Een gedetailleerd programma kunnen we nog niet aanbieden want we maken samen met de lesgevers een stand van zaken op in februari zodat we zeker de recentste NICE-richtlijnen kunnen bespreken en het handboek in maart gedrukt kan worden.

Voor deze prijs bieden we je:

  • een wervelende voordracht;
  • een uitgebreid handboek met de belangrijkste eerstelijnsonderzoeken van de laatste 5 jaar (waarde op zich al £150) ;
  • 12 maanden  toegang tot www.gpcpd.com met nog 3 x zoveel informatie;
  • een broodjeslunch, en natuurlijk tea op de juiste time (of koffie, voor wie dat verkiest).

Meer info over het GP update concept? https://www.gp-update.co.uk/