Burgerlijke- en bestuurdersaansprakelijkheid voor uw huisartsenkring en uw wachtpost – Domus Medica/Amma Verzekeringen

07 jun
Datum
7 juni 2022 12:30 – 13:30Toevoegen aan kalender 2022-06-07 10:30:00 2022-06-07 11:30:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Domus Medica
Adres

Online
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
gratis
Accreditatie
nvt
Inschrijven voor deze activiteit

Als bestuurder van een huisartsenkring of wachtpost neemt u heel wat verantwoordelijkheden op. Deze namen de laatste jaren nog fors toe omwille van de covid-19 crisis. Daarom is het belangrijk u goed bewust te zijn van de inhoud van de polis burgelijke- en bestuurdersaansprakelijkheid van uw huisartsenkring en wachtpost.
Tijdens deze sessie bekijken we met specialisten van AMMA verzekeringen de burgerlijke- en bestuurdersaansprakelijkheid voor uw huisartsenkring en uw wachtpost.

• Wat wordt verzekerd in uw polis ‘Burgerlijke Aansprakelijkheid Huisartsenkringen’? Wat is het belang van een dekking bestuurders in deze polis?
•    Wat wordt verzekerd in uw polis ‘Burgerlijke Aansprakelijkheid Wachtpost’? Wat is het belang van een dekking bestuurders in deze polis?
•    Het belang van een statuut vzw voor uw polis Huisartsenkring/Wachtpost.
•    Uw levensstandaard behouden bij ziekte of ongeval? De verzekering “gewaarborgd inkomen” biedt een oplossing.
•    Corona-pandemie: oplossingen op verzekeringsvlak. Wat bieden wij aan?
•    Zorgpunten voor Oekraïners: oplossingen op verzekeringsvlak. Wat bieden wij aan?

Uiteraard is er ook tijd voor vragen. In voorbereiding van deze sessie is het interessant om uw polis nog eens te bekijken. 

Meer activiteiten