AMMA STARTPLUS Zomersessie 2021

03 aug
Datum
3 augustus 2021 19:00 – 21:00Toevoegen aan kalender 2021-08-03 17:00:00 2021-08-03 19:00:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Andere organisatie
Adres

Online
0000 Bij u thuis
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Inschrijven voor deze activiteit

Proficiat! Weldra zal je starten met je beroepscarrière! 

AMMA Verzekeringen, gespecialiseerd verzekeraar exclusief voor het (para)medisch korps en partner van Domus Medica is een niet-commerciële organisatie, opgericht door en voor zorgverleners. AMMA geniet het jarenlange vertrouwen van meer dan 56.000 verzekerden in België, en geeft mee vorm aan een wereldwijd netwerk van meer dan 1 miljoen zorgverleners! AMMA Verzekeringen is dus je partner bij uitstek voor je volgende stap: een volledig verzekeringsdossier zowel professioneel als privé samenstellen.

Wens je te weten:

  • welke verzekeringen onontbeerlijk zijn voor je (para)medische beroep, of je nu zelfstandige bent of in loondienst werkt?
  • waarom ons STARTPLUS-pakket een adequate, volledige en unieke dekking in België biedt?
  • hoe jezelf en je erfgenamen het beste te verzekeren tegen het risico van medische fouten en dit gedurende de wettelijke aansprakelijkheidsperiode, zonder bijpremie?

Door onze gratis infosessie bij te wonen, krijg je het antwoord op al deze vragen en krijg je ook een breed overzicht van de kortingen waarvan je als starter kan profiteren! Tijdens het eerste verzekeringsjaar worden je immers kortingen van 10 tot 50% aangeboden en als je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering onderschrijft, is de dekking "Agressie en andere beroepsrisico's" (Formule 1) volledig gratis als startende zorgverlener!

En dat is nog niet alles! Door deel te nemen aan onze infosessie maak je ook kans op een prachtig cadeau om te delen met je dierbaren!

Om meer te weten te komen over de voordelen van STARTPLUS, aarzel niet om onze STARTPLUS brochure online te raadplegen!

Hoe inschrijven? 

Inschrijven voor onze gratis infosessie is heel eenvoudig! Scan gewoon de QR-code in deze mail en vul het inschrijvingsformulier in door één van de sessies te kiezen. Je kan je ook rechtstreeks inschrijven via de volgende link: www.amma.be/nl/startplus-zomersessies-2021

Ben je geïnteresseerd in het STARTPLUS-pakket als startende zorgverlener of andere AMMA-producten maar ben je niet beschikbaar op de voorgestelde data? Neem contact met ons op!

Indien je geïnteresseerd bent in het STARTPLUS-pakket en/of onze andere producten, aarzel dan niet om ons je gegevens toe te zenden:

Veel succes tijdens je loopbaan!

Karl Scheldeman
Sales & Marketing Manager