SBB Accountants & Adviseurs - partner

Miniatuurvoorbeeld

De ondernemerscoach voor vrije beroepers

Vanuit haar 30 kantoren in heel Vlaanderen begeleidt SBB Accountants & Adviseurs meer dan 1.000 medische en paramedische beroepsbeoefenaars bij de uitbouw van hun praktijk. Vooral op de sleutelmomenten ‘starten, groeien en stoppen’ gaan ze heel breed in hun adviezen over accountancy, fiscaliteit en zakelijk juridische aspecten.

SBB biedt de klant ook een digitaal portaal waarop hij zijn facturen kan aanleveren. En die worden onmiddellijk verwerkt zodat de arts de belangrijkste kengetallen uit zijn boekhouding steeds in real time kan raadplegen. Wil u op die manier samenwerken, denkt u aan een belangrijke investering of aan een fiscale optimalisatie? Wil u associëren met andere collega's uit de sector of denkt u aan overnemen of overlaten?

Contacteer ons en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw plannen.

Miniatuurvoorbeeld
“Het partnership met Domus Medica loopt uitstekend. We geven vaak advies aan hun leden en aan de huisartsenkringen en ondersteunen hen bij het nemen van belangrijke beslissingen. En samen organiseren we ook infosessies over actuele thema’s. Dankzij de samenwerking krijgen de leden gespecialiseerd advies op maat van hun praktijk en kan SBB zijn sectorkennis verdiepen wat uiteindelijk de artsen altijd ten goede komt. Zo kunnen zij zich volledig concentreren op hun patiënten want SBB neemt hen de ondernemers-zorgen uit handen.”
Raf Sels
CEO SBB Accountants & Adviseurs

Op zoek naar een ondernemerscoach die met de hulp van permanent actueel cijfermateriaal mee over uw schouders kijkt? Die samen met u aan het stuur van uw praktijk zit? Dan is SBB uw ideale partner. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze accountants bij u in de buurt en kijk samen naar de toekomst.  

Publicatie datum
04 sep 2018
Revisiedatum
19 mrt 2021