Eucerin - Partner

Eucerin: “Dermocosmetische verzorgingen kunnen je leven veranderen”

Een huid met neiging tot acné, vatbaar voor atopische dermatitis of voor hyperpigmentatie heeft niet enkel een impact op de huid van de getroffen personen. Het raakt hen ook in hun zelfvertrouwen en mentale evenwicht, en heeft dus een impact op de kwaliteit van hun leven.
Gelukkig zijn er de huidverzorgingsproducten van Eucerin waarvan de efficiëntie en tolerantie klinisch bewezen zijn. Zij helpen de huidconditie te verbeteren waardoor men weer “lekkerder in hun vel zit” en men opnieuw volop van het leven kan genieten. Ontdek zelf een aantal van deze persoonlijke verhalen op onze website: Life-changing skinterviews (eucerin.be)

Over Eucerin

Eucerin ontwikkelt al meer dan 100 jaar dermocosmetische verzorgingsproducten die gebaseerd zijn op baanbrekend dermatologisch onderzoek. Door klinisch onderzoek werden verder ook de efficiëntie en tolerantie van de innovatieve huidverzorgingen van het merk aangetoond. De producten van Eucerin beschermen de huid en laten haar er mooi en gezond uitzien. De Eucerin huidverzorgingen raken echter meer dan enkel de huid: ze geven ons ook een beter gevoel binnenin. Op die manier hebben ze een impact op ons algemeen welzijn en ons dagelijkse leven. Daarom zijn we ervan overtuigd dat dermocosmetische verzorgingen iemands leven kunnen veranderen.

“Al meer dan 16 jaar zie ik wat Eucerin producten kunnen doen voor de mensen die ze gebruiken. Heel vaak hoor ik de positieve verhalen over de impact op hun huid en hun leven. Tevens worden de Eucerin producten ingezet als succesvolle aanvulling bij diverse behandelingen door o.a. dermatologen. Dit alles geeft ontzettend veel voldoening en is de reden waarom ik nog iedere dag vol overtuiging en met plezier voor Eucerin werk.“
Susanne de Kleijn
 - Medical Manager Benelux
Publicatie datum
01 mrt 2022