Bank van Breda - partner

Miniatuurvoorbeeld

Bank van Breda is al bijna 30 jaar dé adviesbank voor artsen. Via persoonlijke gesprekken en overleg met vrije beroepen kregen ze inzicht in de thema’s die belangrijk zijn voor u. Met die kennis en ervaring helpen ze u bij het maken van de juiste financiële keuzes. Dat is hun engagement, gedurende uw volledig carrière en nadien.

Ze staan u bij vanaf het moment dat u uw diploma behaalt (gebruik Riziv, SVAPZ), nadien bij de uitbouw van uw praktijk (aankoop woning en inrichting praktijk), bij de opbouw en bescherming van uw vermogen (oprichting van een professionele vennootschap en introductie van een evenwichtige beleggingsstrategie) en tenslotte bij uw successieplan en renteniersperiode.

Miniatuurvoorbeeld
In welke fase u zich ook bevindt, we kijken er naar uit u te leren kennen en samen te werken. 
Ortwin Boone,
Verantwoordelijke vrije beroepen

U werkt hard, zorg dat uw werk loont. Wij helpen u de juiste financiële keuzes te maken.

Ook nieuwsgierig naar onze aanpak: maak een afspraak met een accountmanager in uw buurt.

Miniatuurvoorbeeld
Ik vertrek niet vanuit iemands bankrekening; ik vertrek vanuit de mens. Mijn collega’s zijn als familie, mijn cliënten als partners. Als je een goede relatie hebt met de mensen waarmee je samenwerkt, kan je hen ook de service bieden die perfect bij hen past. Ik ben vertaler van opleiding en geniet ervan woorden om te zetten naar een persoonlijke dienstverlening.
Nathalie Haentjens,
30 jaar accountmanager bij Bank van Breda
Publicatie datum
04 sep 2018
Revisiedatum
11 mrt 2022