Mediq Medeco - Partner

Wie is Mediq Medeco?

Mediq Medeco is actief in verschillende segmenten van de zorgsector. Onze jarenlange expertise met ziekenhuizen, zorginstellingen en groothandels nemen wij mee in onze benadering van de eerste lijn. In alle markten draait het immers om hetzelfde: het bieden van een passend aanbod van producten en diensten, die bijdragen aan het bieden van een hoogwaardige en betaalbare zorg.

Efficiënt bestelsysteem

Is het voor u als zorgverlener een uitdaging om uw voorraad overzichtelijk te houden? Ziet u het bestellen van medisch materiaal als een tijdrover? Dan helpen wij u graag bij het optimaliseren van uw voorraadruimte en het implementeren van een snel en efficiënt bestelsysteem! 

Wij gaan continu op zoek naar producten en diensten die een meerwaarde kunnen betekenen in de organisatie van een huisartsenpraktijk of wijkgezondheidscentrum. Dit doen we door in gesprek te gaan met onze klanten en hun behoeften in kaart te brengen.
Rudi Van Bever
CEO Mediq Medeco

Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact met onze klanten. Samen met u brengen wij uw behoeftes in kaart en gaan wij gericht op zoek naar uw praktijkbenodigdheden. Wanneer wij tot een samenwerking voor het totaalpakket komen, leidt dit tot lagere operationele kosten voor u en uw patiënt.