Zwangerschapsvervanging te Ooigem (Wielsbeke)

Vacature geplaatst op 17 sep 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Huisartspraktijk Kloosterdreef
Kloosterdreef 11
8710 Ooigem
België

Interesse in deze vacature?

Diewke
Bageart
Functie omschrijving
We zoeken een huisarts om de praktijk te ondersteunen van maart t.e.m. juni 2024. Een deel van deze periode is ook mogelijk. Op korte termijn zoeken we ook iemand om mee te associëren wegens een naderend pensioen (richtdatum: 2025). Je komt terecht in een gezellige groepspraktijk van 5 artsen met een voltijds secretariaat. We hebben allemaal minstens een vrije middag. Uurrooster is in overleg te bespreken. Bij interesse mag je altijd mailen naar: diewkebageart@hotmail.com https://www.huisartsenpraktijk-kloosterdreef.be/
Over de praktijk
We willen vooral een warme praktijk zijn, waar zowel patiënten als collega's zich kunnen thuis voelen.  Evidence-based werken, correcte opvolging en een goed bijgehouden dossier staan bij ons voorop. Tijd maken voor je patiënt en preventie zijn prioritair. Het regelmatig overleggen met collega's en goede ondersteuning door twee lieve praktijkassistentes maken ons werk aangenaam.  Goede sfeer op de werkvloer vinden we noodzakelijk om bevlogen arts te blijven.  We zijn geselecteerd om mee te doen aan het pilootproject 'Brede eerstelijnspraktijk' van de Vlaamse overheid. In 2026 verhuizen we naar een nieuwbouw praktijk waarbij de focus zal liggen op laagdrempelige eerstelijnszorg. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Alle consultaties zijn op afspraak. We hebben allemaal minstens een vrije middag.   Bij de vervanging dienen er geen wachten overgenomen te worden. Er is een wachtpost in het weekend in Waregem. In de week werken we met 1733 die de oproepen doorgeeft en werken we (voorlopig) nog van thuis uit.  Ooigem behoort tot de wachtgroep Wielsbeke/Deerlijk/Waregem. 
EMD pakket & consultatiesysteem
CareConnect en Introlution