Zwangerschapsvervanging januari - mei 2025 Antwerpen centrum

Vacature geplaatst op 8 jul 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Vervanging huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

Huisartsenpraktijk Harmonie
Mechelsesteenweg 169
2018 Antwerpen
België

Interesse in deze vacature?

Katelijne
Maus
Functie omschrijving
Onze huisartsenpraktijk Harmonie zoekt een vervangarts voor de maanden januari tot en met mei 2025 die kan inspringen wegens zwangerschap.  
Over de praktijk
We zijn een groepspraktijk met 3 vaste huisartsen, 1 HAIO en 1 praktijkassistente (verpleegkundige + onthaal). We zoeken iemand die fulltime of deeltijds wil vervangen. De exacte werkuren zijn bespreekbaar. De praktijk is open van 8u30 tot 18u (of later bij keuze van arts). De praktijk is gelegen in de Harmoniewijk in Antwerpen, dichtbij het Sint-Vincentius ziekenhuis en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (tram, bus, vélo, ...).  In de kelder is er mogelijkheid om je fiets te parkeren.  Het is een nieuwbouw praktijk met hoge lichte ruimtes, een apart verpleeglokaal en een keukentje. Je hebt als arts je eigen praktijkruimte die je niet moet delen met de andere artsen.  Je kan al eens een kijkje nemen op onze website: www.huisartsenharmonie.be .  
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachten zitten niet mee in de vervanging, maar zijn wel optioneel. Indien gewenst kan je die wel doen: tijdens de week van thuis uit voor postzone 2018 en in het weekend in de huisartsenwachtpost BRABO aan het Sint-Vincentiusziekenhuis (met secretariaat + chauffeur).   
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met het programma CareConnect. Dit is geconnecteerd met het afspraken programma Doctena. Patiënten kunnen online een afspraak maken of bellen via het secretariaat (open van 8u30-12u).